Astijahuoltajia keikkapooliin Helsingin ja Espoon alueelle [Finland]


 

Astijahuoltajia keikkapooliin Helsingin ja Espoon alueelle

Astiahuoltajia keikkapooliin Helsingin ja Espoon alueelle

Haluatko olla osa Eilakaislan ravintolatiimiä?
Nautitko hektisestä ympäristöstä? Oletko valmis oppimaan uutta?

$ads={1}

Etsimme asiakkaillemme keikkailevia ASTIAHUOLTAJIA Helsingin ja Espoon alueelle.

Työtehtäviisi kuuluu astioiden pesu, pestävien ja pestyjen astioiden lajittelu sekä niiden järjestely paikoilleen. Työssä sinun tulee kestää painetta ja osata toimia myös kiireessä. Tässä työssä hyvästä fyysisestä kunnosta ja aiemmasta kokemuksesta on iso etu, etenkin jos on kokemusta isoista astia määristä, mutta ripeydellä ja hyvällä asenteella pääsee pitkälle!

Asiakaskunta koostuu opiskelija, - ja henkilöstöravintoloista, sekä à la carte ravintoloista. Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti päiväsaikaan arkipäiville, asiakkaiden tilausten mukaan myös joitain viikonloppuvuoroja voi olla tarjolla. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Eilakaislan välille. Palkkauksessa noudatamme MaRaVan työehtosopimusta. Palkka määräytyy työtehtävän sekä kertyneen kokemuksen mukaan, sijoittuen välillä 11,16- 12,67 €/h + lisät.

Toivomme sinulta

  • reipasta otetta työhön
  • motivaatiota oppia uutta ja kehittyä ammattilaisena
  • hyvää asennetta kiireenkin keskellä
  • hygieniapassia

Tarjoamme sinulle

  • kattavan perehdytyksen
  • mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin
  • työkokemusta ravintola-alalta ja mahdollisuuden tutustua uuteen alaan
  • mukavan työyhteisön


Haethan
paikkaa pikaisesti, jos uskot olevasi etsimämme henkilö, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta palveluasiantuntija 15.-22.6. välillä Silja Hölttä (050 598 2354) ja 26.6.-31.7. välillä henkilöstökonsultti Hanna Kekkonen (0504314017) etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Haku alkaa 15. kesäkuuta 2023 ja päättyy 31. heinäkuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Tarvittaessa töihin kutsuttava

Eilakaisla

Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme monipuolisia työpaikkoja erityisesti asiakaspalvelussa, myynnissä ja markkinoinnissa, talous- ja palkkahallinnossa, IT:ssä, tapahtuma-alalla, HoReCassa sekä teollisuudessa ja logistiikassa. Olemme auttaneet yrityksiä ja työnhakijoita löytämään toisensa jo 50 vuoden ajan.

Olemme tunnettuja luotettavuudestamme ja korostamme toiminnassamme laatua sekä vastuullisuutta. Toimimme vuokratyöntekjöidemme tukena välittävällä otteella ja teemme töitä heidän viihtyvyytensä eteen. Hyvä hakija- ja työntekijäkokemus on meille sydämen asia.

Kotisivu

LinkedIn

Facebook

Twitter

Youtube

Instagram

Puhelin: 030 60900

Sijainti: Salomonkatu 17 A

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää avoimista työpaikoistamme, olethan yhteydessä vaihteeseemme +358 30 60900. Hakemiseen liittyvissä ongelmissa, olethan yhteydessä rekrytointi@eilakaisla.fi.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa työpaikkailmoituksessa mainittu henkilöstökonsultti.

Onnea työnhakuun!

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال