Erfaren arbejdsmiljøkonsulent: Vil du være med til at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø i Region Hovedstadens Psykiatri? [Denmark]


 

$ads={1}

Erfaren arbejdsmiljøkonsulent: Vil du være med til at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø i Region Hovedstadens Psykiatri?

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du bidrager til det strategiske arbejde med arbejdsmiljøindsatserne på centralt plan, ligesom du kommer tæt på arbejdsmiljøarbejdet på Psykiatrisk Center København, som lokal konsulent på centret.

Du bliver en del af arbejdsmiljøteamet, der har til opgave at styrke arbejdsmiljøarbejdet i Region Hovedstadens Psykiatri. Teamet, der har et stærkt fagligt og socialt fællesskab, består af 9 arbejdsmiljøkonsulenter og en teamleder.

Du får en delt stilling, hvor du sidder lokalt på Psykiatrisk Center København. Samtidig er der en central del, hvor du arbejder med indsatser på tværs af Region Hovedstadens Psykiatri. Det sker i tæt samarbejde med en kollega på Østerbro.

Din hverdag - fokus på et sundt og sikkert arbejdsmiljø
Som arbejdsmiljøkonsulent får du en bred portefølje, hvor du får mulighed for at sætte dine kompetencer i spil og bidrage til arbejdet med at sikre høj sikkerhed og trivsel blandt medarbejderne.

I samarbejde med de øvrige arbejdsmiljøkonsulenter samt ledere og medarbejdere på Psykiatrisk Center København arbejder du med at fremme et godt arbejdsmiljø og integrere arbejdsmiljøtænkning i det daglige arbejde.

Som lokal arbejdsmiljøkonsulent på Psykiatrisk Center København bliver din kerneopgave at understøtte centrets arbejdsmiljøindsatser på det ambulante område – både på organisatorisk og operationelt niveau. Det sker i samarbejde med centerledelsen, arbejdsmiljøgrupperne og medarbejderudvalg.

I denne del af stillingen varetager du bl.a. følgende opgaver:

  • Koordinere arbejdet med trivselsundersøgelser og arbejdspladsvurderinger, herunder facilitere lokale dialogmøder om trivsel og arbejdsmiljø.
  • Koordinere tilsynsbesøg fra Arbejdstilsynet.
  • Sagsbehandle og kvalitetssikre indberetning samt følge op på arbejdsskader og interne registreringer af vold og trusler.

I den centrale del af stillingen varetager du bl.a. følgende opgaver:

  • Sekretariatsbetjene diverse udvalg samt indsamle data og udarbejde analyser med henblik på at rådgive og understøtte direktionen, VMU og arbejdsmiljøorganisation om arbejdsmiljørelaterede emner.
  • Bidrage til den strategiske udvikling i det tværgående arbejde med arbejdsmiljøet i Region Hovedstadens Psykiatri.
  • Gennemføre og udvikle den supplerende arbejdsmiljøuddannelse, faciliterer workshops samt udarbejde fælles værktøjer, tjeklister mv.

Derfor skal du søge stillingen!
Vi tilbyder en stilling, hvor du får mulighed for at bygge videre på dine erfaringer og bringe dem i spil i en stor, politisk styret organisation.

”Noget af det mest spændende ved arbejdet som arbejdsmiljøkonsulent er, at man dels arbejder med arbejdsmiljøproblemstillinger, som de udspiller sig hos medarbejdere og ledere i deres hverdag, og dels arbejder med organisatorisk og strategisk arbejdsmiljøarbejde i samarbejde med ledelsen og medarbejderudvalg.

Det er meningsfuldt og afvekslende, idet man kommer rundt i alle hjørner af arbejdsmiljøarbejdet

– Allan, arbejdsmiljøkonsulent

Du får en stilling med gode udviklingsmuligheder, og vi har fokus på at introducere dig i stillingen, til organisationen og til de relevante arbejdsfællesskaber.

Hvem er du?
Du har gå-på-mod og er god til at rådgive, planlægge og sætte ting i værk.
Du får en rolle, hvor du skal navigere i forskellige kontekster og niveauer i organisationen. Derfor er det vigtigt, du har organisatorisk tæft samt stærke samarbejdskompetencer og gode formuleringsevner.
Du har en relevant akademisk uddannelse eller en sundhedsfaglig uddannelse kombineret med videreuddannelse eller erhvervserfaring indenfor arbejdsmiljøarbejde.
Du har organisatorisk og operationel erfaring med arbejdsmiljøarbejde.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen og til besættelse fra den 1. oktober 2023. Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst, og stillingen kan eventuelt besættes som specialkonsulent.

Er du klar til nye udfordringer?
Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser via linket her på siden.

Ansøgningsfristen er den 13. august 2023.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og forventer at holde samtaler i starten af uge 33.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:Teamleder Ulrik Gudiksen på tlf. 29 60 37 69

Du kan også læse og høre mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Fakta

Jobtype

Akademikere

Arbejdssted

Region Hovedstadens Psykiatri

Arbejdstid

Fuldtid

Jobnummer

250651

Ansøgningsfrist

13-08-2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال